General Remote control

General Remote control

Postby nivethitha.p_1 » Sun Nov 09, 2014 10:05 pm

I' ve submitted my app for QA process and recieved a reply like this.. \"We had checked your app and found that it is unable to navigate by general remote control.\"

Can't I publish my app without general remote control access?

If so how to use general remote controls?
nivethitha.p_1
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 27, 2015 12:41 am

General Remote control

Postby Support_STA » Mon Nov 10, 2014 12:10 am

HiNivethitha P,

You need take a look for section 3.3.3 In page navigation inSmart TV Alliance SDK Development Guidelines 3.0.0 athttps://developers.smarttv-alliance.org/sdk-documentation.
Can't I publish my app without general remote control access?
We are asking stake holders to give you the exactly answer. Please wait for a while.

Regards.

Support_STA
 
Posts: 136
Joined: Fri Aug 09, 2013 3:56 am

General Remote control

Postby nivethitha.p_1 » Mon Nov 10, 2014 3:18 am

Hi,


Thanks for your reply.

But i accessed my app using the navigation keys in emulator and also using keyboard keys. It worked fine. How else I can check for general remote access?
nivethitha.p_1
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 27, 2015 12:41 am

General Remote control

Postby Support_STA » Mon Nov 10, 2014 6:43 pm

HiNivethitha P,

Do you have any TV device of STA?
In case you are lacking of devices for testing, you need to implement navigation for your app as Development guideline. Joint QA will help you to verified it. Besides, please consider of STA Requirements (https://developers.smarttv-alliance.org/app-development). You need verify your app to follow those requirements if you want to pass the QA process.

Regards.
Support_STA
 
Posts: 136
Joined: Fri Aug 09, 2013 3:56 am


Return to App development questions



cron